Kjønn på Blindern

Flere av forelesningene har kjønn som tema når Universitetet i Oslo i dag arrangerer Faglig-pedagogisk dag for 16. gang.

Hva karakteriserer fedrene til dagens ungdomsskoleelever og hvordan forhandler storbyjenter om forskjellige femininiteter i venninnegjengen? Dette er spørsmål man kan få svar på om man besøker Faglig-pedagogisk dag på Blindern i dag.

 

Alle fakultetene og noen av de faglige sentrene ved Universitetet tilbyr en rekke tre kvarters forelesninger over ulike temaer. Ved det samfunnsvitenskapelige fakultet, Det teologiske fakultet og ved Senter for kvinneforskning er kjønnsperspektivet representert. Det teologiske fakultetet har viet samtlige av sine forelesninger til kjønn. Salmediktning, menneskerettigheter, liturgisk språk og gudsbilde er blant temaene.

 

Det er UNIVETT Seksjon for etter- og videreutdanning og fjernundervisning som står for det årlige arrangementet som retter seg mot lærere i skole og voksenopplæring. Målet med dagen er å tilby forelesninger som kan være til nytte i undervisningen.

 

Siste saker

Kalender

Nyhetsmagasinet

Vårt nyhetsmagasin er en uavhengig nettavis og medlem i Fagpressen.