Skrive for Kvinneforskning?

Tidsskriftet Kvinneforskning inviterer forskere, stipendiater og viderekomne studenter til å levere inn artikler, bokomtaler og annet stoff for publisering. Blant annet etterlyses stoff om kjønn og fredsforskning.

I løpet av år 2000 skal tidsskriftet Kvinneforskning gjennomgå en redaksjonell omlegging. Denne består i flere ting: Det skal opprettes en egen seksjon for fagvurderte artikler, et redaksjonsråd skal etableres og tidsskriftets nye profil skal implementeres.

I denne forbindelse går tidsskriftet ut med en åpen invitasjon til forskere, stipendiater og viderekomne studenter om å levere inn stoff til bladet. Det kan enten leveres tekster til vurdering for tidsskriftets fagvurderingsdel, eller det kan leveres kortere kommentarstoff, polemikker, debattinnlegg e.l. Bokomtaler er også svært velkomne.

Årets første nummer vil ha "empirisk forskning etter poststrukturalismen" som tema. Til dette nummeret er innleveringsfristen for lengst gått ut. Det er ennå mulighet til å sende inn bidrag til det andre nummeret, som skal handle om kjønn og fredsforskning. Fristen her er 1. mars, men det er en stor fordel om du kontakter redaksjonen tidligere for en uformell samtale om idéer eller tekster du eventuelt måtte ha.

Kvinneforskning tar også gjerne i mot tekster innen andre tema. Også her oppfordres potensielle skribenter til å kontakte redaksjonen i god tid.

Siste saker

Kalender

Nyhetsmagasinet

Vårt nyhetsmagasin er en uavhengig nettavis og medlem i Fagpressen.