Call for papers

Call for papers

Hva skjer

18 aug 2020
Oslo

Res Publica lanserer Iselin Theiens bok "Damene i Fiolveien. En historie om norske husmødre" på Litteraturhuset i Oslo 18. august kl. 18:00. Møt forfatteren i samtale med Linn Stalsberg.

19 sep 2020
Oslo

Psychoanalysis and Politics' konferanse vil reflektere over hva inkludering betyr i praksis, og spesielt de ubevisste og førbevisste aspektene ved inkludering dens motsetninger i sosiale sammenhenger.

23 sep 2020
Bergen

Senter for kvinne- og kjønnsforskning ved Universitetet i Bergen inviterer alle interesserte ph.d.-kandidater til å søke på tre-dagerskurs i feministisk tenkning rundt den teknologiske utviklingen.Søknadsfrist 15.07.2020.

Ledige stillinger

Finn informasjon om stillinger innen forsknings- og likestillingsarbeid med kjønnsprofil, både i og utenfor Norden.
01. september 2020

Institutt for tverrfaglige kulturstudier/Senter for kjønnsforskning (SKF), NTNU, utlyser fast 100% stilling som førsteamanuensis i kjønns-, likestilling- og mangfoldsstudier.

Genderfund

Finn informasjon om finansiering rettet spesifikt mot forskning og prosjekter som handler om kjønn, både i og utenfor Norden.
30. august 2020

Foreningen for kjønnsforskning (FOK) lyser ut et reisestipend på opptil 10 000 NOK som kan brukes til faglig begrunnede formål. Stipendet kan søkes av alle FOKs medlemmer.

28. september 2020

Norske Kvinners Sanitetsforening lyser ut tre forskningsløp for kvinnehjerteforskning.